Свърши лятната ваканция за футболистите от мъжкия представителен тим на Хебър.

...
Свърши лятната ваканция за футболистите от мъжкия представителен тим на Хебър.
Коментари Харесай

Хебър стартира подготовката, чака отговор от двама от ЦСКА 1948

Свърши лятната почивка за футболистите от мъжкия внушителен отбор на Хебър. Тази вечер пазарджиклии организираха първото си занятие след двуседмичната отмора, която получиха от треньора си Любослав Пенев. 

До края на седмицата „ гробарите ” ще се готвят в домашни условия, като в това време ще създадат и обичайните за този интервал функционални и медицински проучвания. От идния понеделник тимът ще реалокира заниманията си в Банско, където ще организира двуседмичен лагер. След края на режима в Пирин планина хебърци ще довършат лятната си подготовка на клубната си база „ Георги Бенковски ” в Пазарджик. 

Допълнително Хебър ще разгласи противниците си за летните контроли, множеството от които ще се състоят по време на лагера в Банско.

Същинската селекция при „ зелените ” следва, като и сега управлението на тима работи по нея. Както към този момент съобщихме с Хебър нови контракти към този момент преподписаха Петър Дебърлиев, Николай Николаев, Мартин Михайлов, Октай Хамдиев и Мартин Янков. От миналогодишния състав продължаващи договори имат Архан Исуф, Камен Хаджиев, Георги Вълчев, Лорен Маружин, Звонимир Микулич и Стилиян Тисовски. 

В Хебър чакат вероятно акцептиране на предложения към още няколко състезатели от досегашния състав, както и позиция на ЦСКА 1948 по отношение на преотстъпените напролет на 2023 г. Стефан Цонков и Стоян Стоичков. С тима към този момент се разделиха с Арсенио Валпоорт, Муса Сила, Озира Корнел (Ресовия, Жешув), Анте Живкович, Марк-Емилио Папазов (ЦСКА - София).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР